Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Z-Wave teknologia

Z-Wave on innovatiivinen, langatonta viestintää käyttävä protokolla, jota käytetään kodin automaatiojärjestelmissä. Tätä tekniikkaa käytetään kodin elektronisissa laitteissa, kuten valaistus-, hälytys-, ilmastointi- ja ilmanvaihtolaitteissa, termostaateissa tai sähköisissä audio- ja videolaitteissa.

Z-Wave on MESH verkkotekniikka, jossa jokainen verkossa oleva laite pystyy lähettämään ja vastaanottamaan ohjauskomentoja. Laitteet kykenevät myös valvomaan ja seuraamaan yksittäisiä moduuleja sekä ne jatkuvasti tiedottavat keskusyksikölle oman ja muiden moduulien tilan. Fibaro-järjestelmän laitteet perustuvat Z-Wave -tekniikkaan, jonka ansiosta he voivat työskennellä yksin tai ryhmissä, kommunikoida toistensa kanssa ja tarjoavat käyttäjille lukemattomia kodin automaation hallinnan mahdollisuuksia.

Tällä hetkellä 250 yritystä ympäri maailmaa käyttää Z-Wave teknologiaa. Kiitos pysyvän yhteistyön ja yhteensopivuuden eri valmistajien tuotteiden välillä, meillä on pääsy äärettömän älykkäihin rakennusratkaisuihin ja mahdollisuuksiin, mikä tekee Fibaro:sta edelläkävijän markkinoilla.


Z-WAVE JA TIETOTURVA

  • FIBARO ZWAVE-verkko on turvattu AES 129-bittisellä salauksella ja suljetulla protokollalla - saadaksesi Zwave SDK:n sinun täytyy olla Z-wave Alliance:n jäsen.
  • FIBARO keskusyksiköt on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi ne ovat suojattu LAN-verkon suojauksella (keskusyksiköt yhdistetään kotiverkon laajakaistan reitittimeen/modeemiin).
  • FIBARO etäkäyttö on suojattu sisäänkirjautumisella (käyttäjän tulee luoda etäkäyttötunnus ja salasana). Yhdistäminen etäkäyttöpalvelimilta käyttäjän keskusyksikköön tapahtuu HTTPS-protokollalla.

ZWAVE PLUS

Z-Wave Plus ™ on uusi sertifiointiohjelma, joka on suunniteltu auttamaan kuluttajia tunnistamaan tuotteet, jotka hyödyntävät äskettäin julkaistua "Next Gen" Z-Wave laitealustaa, tämä tunnetaan myös 500-sarjana, viidentenä Z-Wave sukupolvena. Z-Wave Plus sertifioidut tuotteet parantavat loppukäyttäjän kokemuksia ja tekee Z-Wave-laitteistoista entistä nopeampia ja helpompia asentaa.

Z-Wave on johtanut langatonta kotiautomaatiota ensimmäisen Z-Wave tuotteen sertifioimisesta lähtien, vuodesta 2004. Uuden Next-Gen, Z-Wave 500 sarjojen myötä Z-Wave on laajentanut osaamistaan. Tämä näkyy mm. lisääntyneenä verkon alueen kattavuutena (+67%), pidentyneenä paristojen käyttöikänä (+50%), langattomana laitepäivityksinä (OTA), lisääntyneinä RF-kanavina. Kaikki ovat täysin taaksepäin yhteensopivia nykyisten Z-Wave tuotteiden kanssa

Uuden Z-Wave Plus sertifiointiohjelman myötä, Z-Wave Alliance on ottanut käyttöön uuden logon, jotta voit nopeasti tunnistaa Z-Wave Plus sertifioidut tuotteet ja tietää, että ne sisältävät tehostettuja ominaisuuksia.

Z-Wave_plus_logo.jpg