Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aeotec button SmartThingsHinta:33.00 €

Tyylikäs muotoilu, yksinkertaisesti asennettavissa. Vain 41 mm:n levyinen Aeotec- painike on melkein näkymätön ja sopii harmonisesti kaikkialle yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta. Aseta Aeotec-painike tasaiselle alustalle tai asenna se yksinkertaisesti esim. jääkaapin oveen tai seinälle.

Vain yhdellä napin painalluksella. Aeotec-painikkeella voit hallita yhteensopivia valonlähteitä, kodinkoneita ja muita älykkäitä kodin laitteita napin painalluksella.
Kolme valittavaa ohjaustoimintoa (napauta kerran, napauta kahdesti, pidä painettuna) antavat sinun hallita useita laitteita. Omien ennalta asetettujen tilanteiden avulla voit hallita älylaitteitasi yhdellä napin painalluksella.

Mukava ilmapiiri kodissasi. Tästä lähtien tiedät aina, kun kodin lämpötila muuttuu, ja voit jättää loput älylaitteidesi tehtäväksi. SmartThings- sovelluksen avulla voit nähdä lämpötilan reaaliajassa ja käyttää ilmastointia, lämmitystä ja muita yhteensopivia älylaitteita kodin mukavan tunnelman palauttamiseksi.

Yksinkertaisesti älykäs. Aseta Aeotec-painike kotisi ulko-oven viereen ja luo helposti rutiini talosta poistumiselle. Kun poistut talosta, paina painiketta ja pyydä yhteensopivaa älysuljinohjainta sulkemaan ikkunaluukut tai yhteensopivia älykkäitä termostaatteja lämmön tason alentamiseksi. Säästä arvokasta aikaa ja energiaa yhdellä napin painalluksella.


Huom: Kaikkien toimintojen käyttämiseen tarvitaan Aeotec Smart Home Hub tai jokin muu Zigbee Hub.

Ominaisuudet:

  • Muokattavat toiminnot: yksi napautus, tuplanapautus, pitkä painallus
  • Lämpötilan seuranta -toiminto
  • Tarvitaan lisäksi valinnaisesti Aeotec Smart Home Hub tai muu Zigbee Hub
  • Virtalähde: Paristo CR2450
  • Langaton teknologia: Zigbee 3.0
  • Mitat: 41 x 15 x 41 mm
  • Sertifioinnit: Zigbee, FCC/IC/CE

Toimitussisältö: Aeotec Button, ohjekirja, paristo CR2450, kiinnitysmateriaali

Saatavilla - toimitusaika n. 4 - 9 vrk

Lisätiedot

Tuotekoodi: GP-AEOBTNEU