Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aeotec MultiSensor 7Hinta:79.00 €

Huome. ko.tuotetta saatavilla vasta Heinäkuussa 2022, johtuen valmistajan toimitusvaikeuksista.

Aeotec MultiSensor 7 -liiketunnistin on täydellinen muuhunkin kuin älykkääseen turvajärjestelmään. 10 metrin kantamalla ja 120 asteen näkökentällä MultiSensor 7 tallentaa liiketietoja, joita voidaan käyttää kaikkeen turvallisuudesta lämmönhallintaan ja energiansäästöön. Tietäen, onko huone varattu vai onko eteisessä liikettä – MultiSensor 7 tekee kodin automaatiojärjestelmästäsi tehokkaamman ja älykkäämmän.

Lämpötunnistin

Moottorikäyttöisistä verhoista, ikkunoista tuulettimiin ja termostaatteihin on monia tapoja käyttää Z-Wavea pitämään huoneen lämpötila aivan täydellisenä. MultiSensor 7 tarjoaa älykkyyden juuri tähän. Jokaisessa anturissa on inkrementaalinen lämpötila-anturi, joka pystyy mittaamaan tarkasti välillä -10 – 50 °C  ja raportoimaan lämpötilan muutokset takaisin älykodin yhdyskäytävään.

Valoisuustunnistin

Automaattinen valaistus on vain yhtä älykäs kuin järjestelmä, joka käyttää sitä. MultiSensor 7 -reaaliaikainen digitaalinen valoanturi mittaa huoneen valon tasoa, joten kotisi ohjausjärjestelmä pystyy ylläpitämään älykkäästi tunnelmaansa. MultiSensor 7 on älykkään valaistuksen takana oleva älykäs ominaisuus verhojen avaamisesta ja sulkemisesta valaistuksen asettamiseen täydelliselle tasolle niin päivällä kuin yölläkin.

Kosteustunnistin

Tilat, kuten kylpyhuoneet ja keittiöt, voivat olla liian kosteita, kun taas jotkin ympäristöt eivät usein ole tarpeeksi kosteita. MultiSensor 7 tarjoaa asteittaisen kosteuden valvonnan välillä 0 % - 100 %, mikä mahdollistaa puhaltimien, moottoroitujen ikkunoiden, ilmankuivainten ja ilmankostuttimien älykkään automatisoinnin. MultiSensor 7 valvoo kotiasi niin äärettömän pienellä tasolla, jotta kodinhallintajärjestelmäsi voi tehdä ympäristöstäsi todella täydellisen.

Tärinätunnistin

Se mittaa omaa ympäristöään ja mittaa myös itseään. MultiSensor 7 sisältää seismisen anturin, joka pystyy havaitsemaan ja raportoimaan tapahtumapohjaisia ​​tärinöitä. Näitä pieniä muutoksia voidaan käyttää MultiSensor 7:n suojaamiseen – se tietää, jos tunkeilija peukaloi sitä tai jos anturi on vahingossa siirtynyt asennuspaikaltaan. Se pystyy myös tallentamaan kodin hienovaraista seismistä toimintaa.


UV sensor
Perfectly managing an environment means understanding it perfectly. MultiSensor 6 accurately measures ultraviolet light the kind of light that causes everything from furniture bleaching to eye damage. Measured inline with the World Health Organisation UV Index, MultiSensor 7 measures a room UV level so that an environment can be managed through curtains, shades and lighting, and so that health and property recommendations can be made.

UV-tunnistin 

Ympäristön täydellinen hallinta tarkoittaa sen täydellistä ymmärtämistä. MultiSensor 7 mittaa tarkasti ultraviolettivaloa, joka aiheuttaa kaiken huonekalujen vaalenemisesta silmävaurioihin. Maailman terveysjärjestön UV-indeksin mukaisesti mitattuna MultiSensor 7 mittaa huoneen UV-tasoa, jotta ympäristöä voidaan hallita verhojen, verhojen ja valaistuksen avulla sekä tehdä terveys- ja omaisuussuosituksia.

Täydellinen teho 

Täydellinen pariston kesto on täydellinen jokaiseen asennukseen. Kaikkina näinä aikoina MultiSensor 7:ää voidaan käyttää verkkovirralla. Liitä se vain kotisi sähköverkkoon mukana tulevalla USB-kaapelilla, ja MultiSensor 7 voi toimia edistyneessä tilassa ja antaa lämpötila-, kosteus- ja valolukemat reaaliajassa.Ominaisuudet:

  • Z-Wave multisensori 6:lla integroidulla tunnistimella: Liike, lämpötila, valoisuus, kosteus, tärinä ja UV)
  • Langaton teknologia: Z-Wave Plus V2
  • SmartStart -toiminto
  • S2 Security
  • Virtalähde: USB DC 5V (esim.älypuhelimen virtalähde) tai paristot (2×CR123A)
  • Mukana tulee USB-johto (ei virtalähdettä, eikä paristoja)
  • Tiedonsiirto keskusyksikköön reaaliajassa ja optimoitu anturitekniikka verrattuna edeltäjäänsä Aeotec MultiSensor 6:een
  • IP-luokitus: IP20
  • Mitat: 45 x 45 x 40 mm

Aeotec multisensor 7 - Ohjekirja

Saatavilla - toimitusaika n. 4 - 9 vrk

Lisätiedot

Tuotekoodi: AEOEZWA024