Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

POPP 10-Years smoke sensor with siren function - 10-v. palovaroitin sireenilläHinta:93.50 €

POPP Palovaroitin asettaa uudet kodin turvallisuusmääräykset.

Z-Wave Plus palovaroitin havaitsee tulen ja savun luotettavasti. Hätätilanteessa se hälyttää akustisesti ja lähettää hälytys signaalin Z-Wave verkkoon siten, että kaikki muutkin POPP palovaroittimet hälyttävät myös (Assosiaatioiden avulla). Tämä varmistaa sen, että hälytys saavuttaa ihmiset kaikissa kodin kerroksissa myös yöllä, kun he nukkuvat.

Näiden toimintojen lisäksi POPP palovaroitinta voidaan käyttää myös itsenäisenä sireeninä joka voidaan integroida olemassa olevaan Z-Wave turvajärjestelmään.  Palovaroitin voidaan liittää muihin antureihin, kuten ovi ja ikkunatunnistimiin tai liiketunnistimiin. 

Sisäänrakennetun 10 vuoden pariston avulla savunilmaisinta voidaan käyttää määritellyn elinkaaren ajan vaihtamatta pääparistoa.

Z-Wave -moduulin paristo voidaan vaihtaa vain muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä, kun laite ilmoittaa Z-Wave keskusyksikölle pariston vähäisen tilan.

Matala Z-Wave -moduulin paristo ei vaikuta savuantureiden toimintaan.

Popp:in 10-vuotinen savutunnistin koostuu kahdesta osasta:

(1) erillinen savunilmaisin, joka käyttää ohjeistusta vfdb 14-01. Tämä tarkoittaa, että laite - muun muassa - takaa akulle 10 vuoden keston, on kestävämpi mekaanista rasitusta ja äärimmäisiä lämpötilamuutoksia vastaan ​​ja on valmistettu UPC-2: n valmistusstandardin mukaisesti.

(2) langaton tietoliikennemoduuli, jolla on oma erillinen ja vaihdettava paristo. Tämä moduuli sopii savunilmaisimen sisään ja se muodostaa kommunikointilinkin Z-Wave -yhdyskäytävälle / keskusyksikölle. Moduuli on sertifioitu Z-Wave Plus -ohjeiden mukaisesti. Laite on ensimmäinen Z-Wave- palovaroitin, jolla on Q-merkintä (Vds 3131). Sertifiointi saadaan erittäin laadukkasta tuotteesta.  http://vds-global.com/en/

Ominaisuudet:

 • Langaton teknologia: Z-Wave Plus
 • Toimii myös itsenäisenä palovaroittimena ilman Z-Wave keskusyksikköä
 • DIN EN14604 mukaisesti palovaroitin varoittaa valosignaalilla sekä sireenillä (85db mitattuna 3 metrin päästä palovaroittimesta)
 • Alennettu testausääni (hiljaisempi kuin itse palovaroittimen hälytysääni)
 • Helppo asennettavuus
 • Palovaroittimella sisäänrakennettu kiinteä 10+1 -vuotta kestävä paristo
 • Z-Wave moduulilla oma lithium paristo, joka on vaihdettavissa
 • Makuuhuoneisiin on oma toiminto. LED-valon vilkkuminen on mahdollista poistaa käytöstä
 • Automaattinen kalibrointi ja testitoiminto
 • Lisätoimintona itsenäinen sireeni (esim.murto, vuoto ja liiketunnistus -tilanteissa)
 • Koko: 115x115x47 mm

Ohjekirja

Esite

www.popp.eu

Certified_POPP_Reseller_CPR_Logo.png

Saatavilla - toimitusaika n. 4 - 8 vrk

Lisätiedot

Tuotekoodi: POPE009402