Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Controller for One Color LED Strip (Zigbee)Hinta:45.00 €

Zigbee 3.0 LED -ohjain yksivärisille LEDeille on yhteensopiva useiden yhdyskäytävien kanssa, kuten Aeotec Smart Home Hub, Homee, Philips Hue Hub tai Amazonin Alexa Echo Plus. Tällä ohjaimella voidaan ohjata kätevästi älykodin yhdyskäytävän kautta yksivärisiä LED-nauhoja 2-napaisella liitännällä (V+/V-) sekä kaikkia tavallisia LED-tuotteita 12/24V virtalähteellä. Tämän avulla voit kytkeä päälle/pois tai himmentää LED-nauhoja, upotettuja LED-kohteita, LED-ulkovalaistuksia tai jopa uima-allasvalaistuksia.

Tämä tuote toimii seuraavien LED-nauhojen kanssa:  

LED-ohjain ei sisällä virtalähdettä. Hanki allaoleva  virtalähde käyttääksesi sitä 24 V LED-nauhalla:

Ominaisuudet:

  • Tulojännite (Input voltage): DC 12-24 V (Virtalähde ei kuulu toimitussisältöön)
  • Kokonaislähtövirta (Total output current): Max. 15 amps at 12-24VDC
  • IP-luokitus: IP20
  • Toimintalämpötila: -20°C to 60°C
  • Langaton teknologia: Zigbee 3.0
  • Mitat: 48 x 23.5 x 89 mm

Mikä on RGB?
RGB tarkoittaa punaista, vihreää ja sinistä. RGB-valot on varustettu 3 LED-sirulla. Tämä mahdollistaa yksilölliset värimuutokset ja valospektrit yhdistämällä punaisen, vihreän ja sinisen LED-valon. Kaiken kaikkiaan on 16 miljoonaa eri valoväriä, jotka voidaan konfiguroida RGB-LED-valoilla.

Mikä on RGBW?
RGBW tarkoittaa punaista, vihreää, sinistä ja valkoista. Nämä valot on varustettu 4 LED-sirulla. Ylimääräisen valkoisen LED-sirun avulla kirkas valkoinen valo voidaan asettaa tehokkaammin ja tarkemmin, koska RGB-LEDit eivät yhdistetä valkoista valoa.

Mikä on CCT?
CCT tarkoittaa korreloitua värilämpötilaa. LED-valoja käytettäessä CCT tarkoittaa säädettävää värilämpötilaa. Värilämpötilat yltävät 2700 - 6500 Kelviniin ja niitä voidaan säätää yksilöllisesti oikealla säätimellä. Lämmin valkoinen valo mitataan 2700 Kelvinillä, neutraali valkoinen 4000 Kelvin ja päivänvalo 6500 Kelvin. Päiväajasta riippuen voit asettaa lämpimän tai kylmän värilämpötilan. Toisaalta on suositeltavaa asettaa lämmin valo illalla, samanlainen kuin laskeva aurinko. Toisaalta päivänvalo on kätevämpää aamutunneilla.

Saatavilla - toimitusaika n. 4 - 9 vrk

Lisätiedot

Tuotekoodi: GLEZ9501