Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Älykodin mahdollisuuksia

Fibaro -järjestelmän päivittäinen käyttäminen on suunniteltu koko perheelle, toimintojen ja tilanteiden käyttäminen onnistuu kaikilta perheen jäseniltä.

Vain mielikuvitus on rajana järjestelmän käytössä.

Seuraavassa vain muutamia toimintoja älykodin toiminnoista joita voit käyttää Fibaro:lla.

- Valot voidaan asettaa syttymään automaattisesti tietyllä kirkkaudella kun astutaan huoneeseen tai kun tullaan kotiin töistä.

- Ulko-ovi voidaan avata sähköisesti älylukolla, kun ollaan ulko-oven takana. Tai ovi voidaan avata etänä manuaalisesti älypuhelimen painiketta painamalla.

- Kodin laitteiden tai valojen tila voidaan tarkastaa mistä vain etäkäytön avulla. Esimerkiksi jos jääkaappi tai pakastin rikkoutuu ja menee pois päältä, johtuen laiterikosta, saat viestin asiasta älypuhelimeesi.

- GPS-seurantamahdollisuus lisää turvallisuuden tunnetta. Toiminnon avulla voidaan esimerkiksi saada ilmoitus matkapuhelimeen, kun perheen lapsi tulee koulusta kotiin tai voidaan katsoa missä lapsi (matkapuhelin) on juuri tällä hetkellä. Lisäksi saman ominaisuuden avulla voidaan vaikkapa kytkeä kodin valot päälle jo ennen kuin astutaan pimeään kotiin sisään.

- Kodin kaikkien valojen sammuttaminen onnistuu yhdellä painikkeella.

- Kodin Fibaro-hälytysjärjestelmä voidaan kytkeä päälle yhdellä painikkeella. Ovi-/ikkunatunnistimet sekä liiketunnistimet virittäytyvät päälle.

- Hälytysjärjestelmä valvoo kotia poissaollessasi ja ilmoittaa automaattisesti matkapuhelimeen, mikäli kodissa havaitaan liikettä. Fibaro-sovelluksella nähdään valvontakameroiden reaaliaikaista videokuvaa kotoa, saadaan ilmoitus mikä tunnistin on havainnut murron samaan aikaan kun kodin valot syttyvät päälle ja sireeni alkaa soimaan yli 100db:n voimakkuudella hätistäen murtovarkaan tiehensä. Lisäksi murtovarkaasta on saatu kuvat talteen poliisia varten. Voit toki tehdä sopimuksen myös vartiointiliikkeen kanssa, jonne lähetetään myös hälytysviestit ja kuvat tarvittaessa.

- TTS-ominaisuus. Text To Speech:n avulla voidaan kuulla Sonos-musiikkkisoittimesta äänen avulla mikä kodin tilanne tai toiminto on kytketty päälle.

- Fibaro älypistoketta käyttämällä ei tarvitse huolehtia siitä, että kahvinkeitin tai silitysrauta olisi jäänyt kotona päälle. Älypistorasioiden avulla voidaan lisäksi seurata kodin sähkölaitteiden sähkönkulutusta.

- Myös Fibaro -himmentimet ja On / Off -kytkimet raportoivat lamppujen ja sähkölaitteiden sähkönkulutuksen ja näin voidaan helposti seurata koko kodin sähkönkulutusta.

- Matkoille lähtiessä voidaan yhdellä painikkeella kytkeä tietyt valot syttymään ja sammumaan tiettyyn aikaan, näin voidaan simuloida kotonaoloa.

- Voit ohjata Fibaro-järjestelmällä värikkäitä E27-kantaisia Z-Wave LED lamppuja tai käyttää Fibaron omaa LED-ohjainta RGBW led-nauhojen ohjaamiseen.

- Fibaro - sisäpuhelintoiminnolla voit soittaa ilmaiseksi kotonasi perheenjäsenillesi eri laitteisiin. Sisäpuhelimella voit soittaa, joko puhelun tai näköpuhelun. Puhelu toimii kodin wlan-verkossa.

- Järjestelmän käyttökieli valittavissa. Valittavissa 19 eri kieltä, suomenkieli tietenkin mukana. Suomenkieli on käytettävissä sekä Fibaro keskusyksikössä, matkapuhelin- sekä tablet -laitteissa.

CleverHome Oy on kääntänyt käyttöjärjestelmän kielen ja päivittää sitä aina kun uusia ominaisuuksia lisätään !

combine_images.jpg