Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Otsikko


Rekisterinpitäjä

CleverHome Oy (y-tunnus: 2254133-4)


Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Leo Grigorjeff

Kuusikallionkuja 3 F 117

02210 ESPOO

Puh. 0443335712

Email: info@cleverhome.fi


Rekisterin nimi

CleverHome:n asiakasrekisteri, joka perustuu asiakkuuteen tai muuhun asialliseen yhteyteen.


Rekisterin pitämisen peruste

Henkilötietoja käsitellään asiakassuhteen tai muun asiallisen yhteyden perusteella tai rekisteröidyn suostumuksella.


Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteröidyn henkilötietoja käsitellään CleverHome:n palveluihin liittyvien asiakassuhteiden ylläpitämiseen, hoitamiseen ja kehittämiseen, analysointiin, tilastointiin sekä palveluiden
tuottamiseen, tarjoamiseen ja kehittämiseen. Rekisterin sisältämiä asiakastietoja voidaan asiakkaan suostumuksella käyttää rekisterinpitäjän suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin, mielipide- tai markkinatutkimukseen taikka muihin näihin rinnastettaviin osoitteellisiin lähetyksiin sekä verkkomarkkinoinnin kohdistamiseen.


Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisterissä voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja:

  • rekisteröidyn perustiedot, kuten nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  • käyttäjän tai yhteyshenkilön nimi
  • yrityksen nimi ja y-tunnus
  • tiedot ostoista, tilatut tuotteet ja tilauspäivämäärä
  • maksutapa, viitenumero
  • tilaushistoria
  • tiedot suoramarkkinointiluvista ja –kielloista
  • tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot
  • laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot

Rekisterin tietoja voidaan käyttää anonyymina (henkilöä ei voida yksilöidä) asiakkaiden verkkomainonnan kohdentamiseen evästeillä.


Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään rekisteröitymisen yhteydessä, palvelua käytettäessä tai muutoin suoraan rekisteröidyltä. Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös Väestötietojärjestelmästä, kaupparekisteristä, luottotietorekistereistä, Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton ylläpitämistä
kieltorekistereistä, Suomen Numeropalvelu Oy:n tietokannasta, Trafista sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä.


Tietojen luovutus

CleverHome ei luovuta rekisterissä olevia asiakastietoja eteenpäin ulkopuolisille.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten
alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niistä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Tällöinkin CleverHome huolehtii riittävästä tietosuojan tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla.


Rekisterin suojaus

Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt.


Kielto- ja tarkistusoikeus

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- tai markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä CleverHome:lle kirjeitse osoitteeseen:

CleverHome Oy
Kuusikallionkuja 3 F 117
02210 ESPOO

tai sähköpostitse osoitteeseen info@cleverhome.fi


Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllämainittuun osoitteeseen tai sähköpostitse info@cleverhome.fi